BEL:  06 - 410 797 30   MAIL:info@bink-beauty.nl ► Neem contact op

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Acces Bars, in het beste geval word je leven getransformeerd, in het slechtste geval voel je je alsof je een heerlijke massage gehad hebt.

Acces bars behandelingen! Voor wie er nog nooit van heeft gehoord: dit is echt de fijnste, makkelijkste manier die ik ken om rust te creëren in je hoofd zonder verplichte praatsessies of diep graven naar oud zeer. Het levert een gevoel van totale ontspanning op, er ontstaat ruimte en het kunnen loslaten van piekergedachten is ook heel fijn. Alles wordt in perspectief geplaatst en je voelt je veel meer in het hier en nu! Althans, zo heb ik het zelf ervaren en hoor het ook terug van mensen die een behandeling hebben gekregen.

Het minste wat je kunt verwachten is anderhalf uur heerlijke ontspanning, alsof je een hoofdmassage hebt ondergaan.

En het beste? Nou.. wat dacht je van nieuwe stappen durven zetten, geen last meer hebben van oude overtuigingen of patronen, mensen en situaties met gemak kunnen loslaten, opschonen van je familielijn, defragmentatie en opschoning van je interne harde schijf, plotselinge inzichten en inspiratie! Je persoonlijke en spirituele ontwikkeling krijgen een boost en je hele systeem heeft er baat bij.

Ook fysiek zijn er vaak verrassende resultaten te merken.

 

Acces Bars punten

Wat gebeurt er tijdens een behandeling? Je neemt plaats op de behandeltafel. De kleding blijft gewoon aan dus zorg dat je iets makkelijks aantrekt, want de behandeling duurt 60 tot 75 minuten. Gedurende die tijd mag je je heerlijk ontspannen, in slaap vallen is niet erg. Je mag praten of stil zijn, net wat fijner voelt. Vrijwel altijd ontstaat er een ontspannen coaching gesprek waarbij je intuïtie wordt aangesproken.

Tijdens de sessie wordt je hoofd zachtjes aangeraakt op verschillende drukpunten en sommige posities worden langere tijd vastgehouden. 'Getting your bars run', je energiebanen laten stromen, is feitelijk wat er gebeurd.

Wat er precies door jou ervaren wordt kun je niet voorspellen. Soms pure ontspanning, soms tranen of een herinnering die ineens boven komt. Er zijn mensen die beelden zien uit een vorig leven of een overleden dierbare dichtbij voelen. Lichamen kunnen even gaan trillen, zwaar aanvoelen of juist zo licht als een veertje. Alles mag er zijn en alles is goed.

Praktijk voor innerlijke schoonheid

Bink & Beauty

Boulevard 55

4701EP Roosendaal

Behandelingen op afspraak!
BEL:  06 - 410 797 30
MAIL: info@bink-beauty.nl
 

bel Ilse Bink voor een vrijblijvende intake

Aanbieding

aanbieding massage

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag

09:00-18.00
09:00-18:00
09:00-12:00
09:00-18:00
09:00-18:00
12:00-17:00

Gratis parkeren naast de deur!

facebook Volg me op Facebook

Lees onze Privacyverklaring

Bink & Beauty praktijk voor innerlijke schoonheid in Roosendaal

adres bink en beauty voedings-gezondheids-detoxcoach in roosendaalIlse Bink
(praktijk voor innerlijke schoonheid)

Boulevard 55
4701EP Roosendaal

afspraak maken bij de bink en beauty schoonheidsspecialiste in dongenBehandelingen op afspraak!
 
bel bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutBEL:  06 - 410 797 30

mail bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutMAIL:info@bink-beauty.nl

Nieuwtjes & Kortingen ?

Bij het invullen van onderstaand formulier geeft u akkoord aan Bink & Beauty om de ingevulde gegevens te gebruiken voor onze mailing.