schoonheidssalon bink en beauty in Roosendaal (logo)

BEL:  06 - 410 797 30   MAIL:info@bink-beauty.nl ► Neem contact op

Op zoek naar een sportmassage in Roosendaal?

sportmassage groot

"Het grootste kapitaal van de mens is gezondheid van lichaam en geest"

U denkt misschien pas na over een blessure, wanneer u er eentje opgelopen heeft. Maar wist u dat een sportmasseur uw spieren preventief kan masseren, wat de kans op een blessure verkleint en de sportprestaties verhoogt? Als het risico om geblesseerd te raken groot is, kan als extra bescherming of ter ontlasting van een "zwakke schakel" tape of een bandage worden aangelegd.

sportmassageSportmassage is een manier om voor en na een sportprestatie het herstel van de spieren te bevorderen. Naast een goede warming-up is een pre-activiteitsmassage een goede voorbereiding op een prestatie. Net zoals, naast de cooling-down, een post-activiteitsmassage.

Vaak blijven we met spierpijnklachten en blessures onnodig en te lang doorlopen. Hoe klein een blessure of klacht ook lijkt, hij kan spieren, pezen en gewrichten beschadigen, waardoor de klachten verergeren. Vermoeidheid, stijfheid en pijn kunnen u dan belemmeren bij sport en werk. Sportmassage wordt gegeven aan de gezonde sportbeoefenaar om de lichamelijke conditie te bestendigen, te verbeteren en/of eventuele nadelige gevolgen van de sport als vermoeidheid, spierpijn en blessures zoveel mogelijk te voorkomen: de circulatie van het lymfestelsel verbetert, en de verwijdering van afvalstoffen, zoals melkzuurbacteriën, versnelt. Een van de meest belangrijke factoren die de massage beïnvloeden is het tijdstip van de massage ten opzichte van de sportprestatie. Zo onderscheidt men:

Preactiviteitsmassage

voorafgaand aan de sportbeoefening. Het doel is de spieren een betere doorbloeding te geven om de sporter lichamelijk (en ook geestelijk) voor te bereiden op de komende lichaamsinspanning en de kans op blessures te verkleinen.

Interactiviteitsmassage

tussen twee prestaties in, bijvoorbeeld in de rust. Afvalstoffen worden weggewerkt zodat men daarna weer optimaal kan presteren.

Postactiviteitsmassage

na afloop van de prestatie. Tijdens de sportbeoefening ontstaat naast een grotere spierdoorbloeding een grotere vochttoevoer naar de spieren en melkzuurophoping, waardoor spierpijn en spierstijfheid kunnen optreden. Door massage worden de weefsels hersteld en vermoeidheids-, afvalstoffen en vocht afgevoerd, waardoor het herstel wordt bevorderd en eventuele spierpijn wordt voorkomen of sneller weggewerkt.

Passiviteitsmassage

deze wordt toegepast in een trainingsvrije periode met als doel verlies van conditie zoveel mogelijk tegen te gaan.

Preactiviteitsmassage is een stimulerende massage, postactiviteitsmassage zorgt voor complete psychische en lichamelijke ontspanning door een verbeterde doorbloeding, dehydratie (ontwatering) van de spieren, wegwerking van afvalstoffen, verbetering van de stofwisseling en een verbeterde spierfunctie.

De massagetechnieken, die worden toegepast zijn effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen), fricties (cirkelmassages), vibraties (trillingen) en tapotages (hakken, kloppen, slaan). Door de verschillende handgrepen goed te doseren, wordt optimaal effect bereikt.

Deskundige begeleiding door Bink&beauty voor bedrijven en particulieren vergroot de kans op goed herstel en voorkomt verergering van klachten. Ook wordt de kans dat de blessure terug zal komen kleiner.

  • deelmassage nek, rug, schouders
  • deelmassage voor- en achterzijde benen
  • deelmassage borst, buik, voor- en achterzijde armen
  • massage van een enkele spiergroep / behandeling lokale blessure

Prijzen

Gezicht-, hals- en decolleté massage, even ontspannen 25,00
Massage 30 minuten 30,00
Tien ritten kaart (10 x 30 minuten) 250,00
Massage 60 minuten 45,00
Tien ritten kaart (10 x 60 minuten) 400,00
Massage 90 minuten 65,00
Tien ritten kaart (10 x 90 minuten) 600,00


In de door u aangegeven tijd kunt u aangeven welk lichaamsdeel u behandelt wilt hebben.

Praktijk voor innerlijke schoonheid

Bink & Beauty

Boulevard 55

4701EP Roosendaal

Behandelingen op afspraak!
BEL:  06 - 410 797 30
MAIL: info@bink-beauty.nl
 

bel Ilse Bink voor een vrijblijvende intake

Aanbieding

aanbieding massage

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag

09:00-18.00
09:00-18:00
09:00-12:00
09:00-18:00
09:00-18:00
12:00-17:00

Gratis parkeren naast de deur!

facebook Volg me op Facebook

Lees onze Privacyverklaring

Bink & Beauty praktijk voor innerlijke schoonheid in Roosendaal

adres bink en beauty voedings-gezondheids-detoxcoach in roosendaalIlse Bink
(praktijk voor innerlijke schoonheid)

Boulevard 55
4701EP Roosendaal

afspraak maken bij de bink en beauty schoonheidsspecialiste in dongenBehandelingen op afspraak!
 
bel bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutBEL:  06 - 410 797 30

mail bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutMAIL:info@bink-beauty.nl

Nieuwtjes & Kortingen ?

Bij het invullen van onderstaand formulier geeft u akkoord aan Bink & Beauty om de ingevulde gegevens te gebruiken voor onze mailing.