BEL:  06 - 410 797 30   MAIL:info@bink-beauty.nl ► Neem contact op

schoonheidssalon bink en beauty in Roosendaal (logo)

Op zoek naar voedingsconcentraten in Roosendaal?

voedinngconcentraten

Een programma voor gezondheid en welzijn

De moderne westerse samenleving verwijdert zich steeds verder van de natuur. Al 200 jaar geleden riep cultuurfilosoof Jean-Jacques Rousseau "terug naar de natuur". Pas toen er een toename plaats vond van de moderne ziektes aan het eind van de 20ste eeuw werd er gereageerd. Toen ontstond het idee van Wellness-behandelingen.
Wellness is meer dan bewegen en relaxen, het is ook een stukje bewustwording over bio-voeding. Slimme mensen zoeken in het mysterieuze van de natuur naar gezondheid, vitaliteit en welzijn. De natuur dekt de tafel. Uitsluitend krachten uit vruchten, groenten, bessen, fruit en wortels worden hiervoor gebruikt.

De natuur is onze leermeester. Groene golven voor de gezondheid. Het first fitness systeem wil door middel van biologisch verbouwde plantaardige stoffen de mensen dynamischer, mooier en vitaler maken. Met afbouwstoffen in geconcentreerde vorm, microfijn en turbodynamisch vechtend voor uw gezondheid. Zinvol gebruikend zijn ze een waardevolle toevoeging bij uw huidige voedingspatroon. Deze producten heten voedingsconcentraten. Ze leveren dat wat u in uw dagelijkse voeding tekort komt. En zorgen voor de juiste compensatie van uw voedingspatroon.

Verkeerde voeding, teveel voeding, te weinig vocht en een tekort aan lichaams-beweging, dat zijn de liefste vijanden van de meeste mensen. De meeste mensen kennen deze zeker. Gezondheid is voeding. Gezondheid is verzorging. Gezondheid is opgewekt zijn. Gezondheid is dat je op je 88 verjaardag zelf je veters van je schoen kunt strikken. Stuur uw lievelingsvijanden gewoon weg. Haal met First Fitness opbouwende, goede vrienden in uw lichaam.
Verzorg je als een oldtimer. Bij je geboorte krijgt iedereen een dynamiek mee als een Ferrari. Hoe bewegelijk we daarmee door het leven kunnen gaan hangt af van de verzorging. Welke brandstoffen kiezen we? Hoe vaak laten we een inspectie uitvoeren? Wat gebeurt er als we een roestplek tegen komen?

Wat als je ouder wordt? Oldtimer vrienden weten, als je ergens van houdt verzorg je het ook goed. Dan blijft het voor eeuwig goed. Geldt dat ook niet voor ons lichaam?
Kies de beste verzorging en brandstof voor onze bewegingen, voor onze dynamische organen zijn dat vitaminen, enzymen spoorelementen, ballaststoffen, antioxidanten en secundaire stoffen. Als we van deze stoffen voldoende en de beste kwaliteiten nemen dan blijven we jong, energiek en vitaal. We bereiken op een gezonde wijze onze levensdromen. Natuurlijk horen sport en beweging daar ook bij. Alle gezondheid hangt af van de juiste voeding en beweging. First Fitness producten, dat is sprankelende kwaliteit. Voor gezonde levenskracht. Voor de huid en schoonheid. Voor dynamische organen.

Prijzen

Aloe Vera drank, € 38,00
Groente/fruitcapsules € 28,70
Antioxydanten, € 32,00
Thee rapie € 30,30
Gezonde darmen € 46,00
Huidbescherming opc € 32,00 fit o Yam € 43,80

Praktijk voor innerlijke schoonheid

Bink & Beauty

Boulevard 55

4701EP Roosendaal

Behandelingen op afspraak!
BEL:  06 - 410 797 30
MAIL: info@bink-beauty.nl
 

bel Ilse Bink voor een vrijblijvende intake

Aanbieding

aanbieding massage

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag

09:00-18.00
09:00-18:00
09:00-12:00
09:00-18:00
09:00-18:00
12:00-17:00

Gratis parkeren naast de deur!

facebook Volg me op Facebook

Bink & Beauty praktijk voor innerlijke schoonheid in Roosendaal

adres bink en beauty voedings-gezondheids-detoxcoach in roosendaalIlse Bink
(praktijk voor innerlijke schoonheid)

Boulevard 55
4701EP Roosendaal

afspraak maken bij de bink en beauty schoonheidsspecialiste in dongenBehandelingen op afspraak!
 
bel bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutBEL:  06 - 410 797 30

mail bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutMAIL:info@bink-beauty.nl

Nieuwtjes & Kortingen ?