BEL:  06 - 410 797 30   MAIL:info@bink-beauty.nl ► Neem contact op

schoonheidssalon bink en beauty in Roosendaal (logo)

Slaap jezelf mooier met zijde

Dat op tijd naar bed gaan, veel slapen en een goede nachtrust goed zijn voor je gezondheid en dus ook voor de huid, dat was al wel bekend. Maar wist je dat slapen met een zijden kussensloop er nog meer voor zorgt dat je huid mooi en fris blijft, dat wisten velen van jullie nog niet.

zijde-bedegoed-goed-voor-huid-en-haar

Waarom een zijde kussensloop?

In principe kan je gezicht de gehele dag ademenen, maar wanneer je gaat slapen raakt je huid continue een kussensloop aan. Dus als je lekker fris en fruitig wilt opstaan, dan kun je het beste een stof kiezen die ervoor zorgt dat de huid fris en fruitgig blijft.

Zijde is een stof die er voor zorgt dat de huid kan blijven ademen, het neemt 30% van zijn gewicht aan vocht op en daarnaast zorgt zijde ervoor dat je warm wordt wanneer je het koud hebt en dat je afkoeld wanneer het warm wordt. Een ander bijkomend voordeel is dat zijde hyperallergeen is.

Mooi zijn met zijde

Naast alle bovenstaande voordelen, doordat satijn zo glad is ontstaan er bij een ouder wordende huid minder rimpels dan bij een gewone kussensloop. Zo kun je natuurlijk ook besparen op gezichtscremes. Maar niet alleen voor de huid is het goed om satijn te hebben op je bed, maar het is ook een goede remedie tegen het haar dat er uit ziet alsof je "5 keer in een achtbaan hebt gezeten en vervolgens een volle windvlaag door de haren heen hebt gehad, waardoor het haar alle kanten uitpiekt, behalve de juiste." Het gladde opperervlak van satijn zorgt ervoor dat we minder wrijving is in het haar, waardoor het haar minder snel beschadigd. Met als resultaat, minder gespleten haarpunten, minder klitten en dus minder kammen.

En ten slotte

Natuurlijk geeft een heerlijk opgemaakt bed in zijde beddengoed ook gewoon een luxe gevoel. Als prinsesje in je eigen slaapkamer. Zijde beddegoed is eenvoudig te wassen in je eigen wasmachine. En natuurlijk kun je de voordelen compleet maken met duurzaam zijde, zijde waarbij er geen rupsen worden gedood en er geen zware chemicaliën worden gebruikt bij het verven van de zijdedraden.

Praktijk voor innerlijke schoonheid

Bink & Beauty

Boulevard 55

4701EP Roosendaal

Behandelingen op afspraak!
BEL:  06 - 410 797 30
MAIL: info@bink-beauty.nl
 

bel Ilse Bink voor een vrijblijvende intake

Aanbieding

aanbieding massage

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag

09:00-18.00
09:00-18:00
09:00-12:00
09:00-18:00
09:00-18:00
12:00-17:00

Gratis parkeren naast de deur!

facebook Volg me op Facebook

Bink & Beauty praktijk voor innerlijke schoonheid in Roosendaal

adres bink en beauty voedings-gezondheids-detoxcoach in roosendaalIlse Bink
(praktijk voor innerlijke schoonheid)

Boulevard 55
4701EP Roosendaal

afspraak maken bij de bink en beauty schoonheidsspecialiste in dongenBehandelingen op afspraak!
 
bel bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutBEL:  06 - 410 797 30

mail bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutMAIL:info@bink-beauty.nl

Nieuwtjes & Kortingen ?