BEL:  06 - 410 797 30   MAIL:info@bink-beauty.nl ► Neem contact op

schoonheidssalon bink en beauty in Roosendaal (logo)

Geconcentreerde groente en fruit capsules

capsule fruit

Het beste uit planten en vruchten. Geoogst-geperst-gevriesdroogd. Geen pesticiden rijpe/gezonde groente en fruit.

Waarom geconcentreerd fruit- bessen en groentecapsules je fitter maken?

Met de hand op het hart: Wie doet het, iedere dag een kilo fruit en groente eten? Minstens! Zoveel heeft het lichaam nodig om optimaal in vorm te blijven. Verzorg je met mineralen, vitaminen, enzymen en secundaire stoffen. Eetgewoontes veranderen? Voor vele valt dat niet mee.

Vers fruit en groente met zijn essentiele opbouwstoffen hebben we zeer zeker nodig. Deze zijn in de producten van First Fitness opgenomen en als aanvulling op de dagelijkse voeding van wezenlijk belang.

In een vruchtbare symbiose is het gelukt om in een supersnel drogingsproces de volledige voedingsstoffen van planten en fruit te concentreren en tegelijkertijd niets te verliezen aan werkingskracht. Het resultaat zijn capsules met gecomprimeerde voedings en –ballaststoffen.

De voordelen: Met ieder capsule krijgt u een veelvoud van natuurlijke werkstoffen binnen. Het beste uit 11 fruit- en bessenelementen. Waarom is dat zo nuttig? Omdat alleen het samenspel, de synergie van de mirovoedingsstoffen voor het gewenste resultaat zorgen. Dit is de beste verzorging voor de organen.

Wanneer heeft u voor het laatst blauwe bosbessen, rode bosbessen, vlierbessen, bramen of frambozen gegeten? Bessen zijn er niet overal en niet tijdens ieder jaargetijde. En in de winkel zijn ze tamelijk duur. Bessen zijn geduchte tegenstanders van bacterieen en virussen. Ze helpen het immuunsysteem en kunnen allerlei kwalen tegen gaan.

Hoe vaak eet u broccoli, uien, kool, spinazie, worteltjes, asperges, waterkers of andijvie? Daarvan heeft een vitaal lichaam dagelijks een portie nodig. Een tekort hiervan heeft direct effect op de gezondheid van het lichaam.

Neemt u dagelijks bij het ontbijt sinaasappels, papaya, ananas en een appel? En waarom dan niet? Geen tijd? Op naar de volgende afspraak? Afgelopen met de hektiek! Vanaf nu kunt u op een makkelijke manier de tekorten aan voedingsmiddelen aanvullen. Met twee capsules verrijkt u uw ontbijt. Gewoon omdat het gezond is!

capsule groente

En 's middags? Bij wie komt er dagelijks groenten op tafel? Sallades zijn goed, maar zijn niet voldoende. Eet u in een snelresaurant? Daar worden de maaltijden vaak met een magnetron bereid. Groenten zijn daar slechts een bijkomstigheid. En als ze er wel zijn, zijn ze vaak kapot gekookt. Iedereen weet het, groenten zijn gezond. En toch eten we er te weining van. Vanaf nu is het eenvoudig het probleem van het snel bederven van groentes tegen te gaan. U merkt het direct.

Bent u jong of oud, Fruit en groenten maken u dynamischer en gezonder.

Praktijk voor innerlijke schoonheid

Bink & Beauty

Boulevard 55

4701EP Roosendaal

Behandelingen op afspraak!
BEL:  06 - 410 797 30
MAIL: info@bink-beauty.nl
 

bel Ilse Bink voor een vrijblijvende intake

Aanbieding

aanbieding massage

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag

09:00-18.00
09:00-18:00
09:00-12:00
09:00-18:00
09:00-18:00
12:00-17:00

Gratis parkeren naast de deur!

facebook Volg me op Facebook

Bink & Beauty praktijk voor innerlijke schoonheid in Roosendaal

adres bink en beauty voedings-gezondheids-detoxcoach in roosendaalIlse Bink
(praktijk voor innerlijke schoonheid)

Boulevard 55
4701EP Roosendaal

afspraak maken bij de bink en beauty schoonheidsspecialiste in dongenBehandelingen op afspraak!
 
bel bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutBEL:  06 - 410 797 30

mail bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutMAIL:info@bink-beauty.nl

Nieuwtjes & Kortingen ?