BEL:  06 - 410 797 30   MAIL:info@bink-beauty.nl ► Neem contact op

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Duo massage

massage behandeling groot

U wordt samen met uw partner, vriend-(in), zoon-dochter, collega gemasseerd, ieder door zijn eigen masseur. Bij de duo-massage ligt u naast elkaar en masseren wij uw rug, schouders en nek inclusief hoofd, armen inclusief handen, benen inclusief voeten.

Tijdens deze massage begint u allebei op de buik waarna we gaan omdraaien. Combineer ontspanning met gezelligheid en deel dit met iemand die dicht bij je staat. Gegarandeerd een leuke ervaring! 

De duo massage wordt gegeven alleen met een ontspannings/ intuïtieve massage.

Wil je een vrijblijvende intake? Klik dan hier

Wat is een Metamorfose massage?

massage behandeling groot

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.

Veel mensen hebben – net als de rups – kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Metamorfose massage wil daarbij een hulpmiddel zijn.

Een liefdevolle aanraking – zonder oordeel en zonder verwachtingen – langs de reflexzônes van de wervelkolom kan je in contact brengen met de mogelijkheden die in je aanwezig zijn.

Wil je een vrijblijvende intake? Klik dan hier

Intuïtieve massage

massage behandeling groot

Intuïtieve massage is masseren vanuit je hart, je gevoel. Je werkt niet volgens een plan of schema vanuit je hoofd zoals de standaard massages, maar je luistert steeds bewust naar wat je wordt ingegeven in je contact met degene die je masseert. De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen. Intuïtie kan worden omschreven als een ingeving, een vorm van direct weten, zonder dat je dit van te voren hebt bedacht of beredeneerd. De intuïtieve massage bevrijdt je van de vast omschreven regels. Door het echte invoelen tijdens de massage worden de technieken intenser en iedere massage uniek.

Effect

Bij intuïtieve massage worden gevoelens van voldoening, vertrouwen en vreugde opgeroepen. Er kan energie worden vrijgemaakt, die eerst werd verspild door spanning. Ook de de houding en de gezichtsuitdrukking kunnen ingrijpend veranderen, doordat chronische gewoonten van actie en reactie worden doorbroken. Op geestelijk niveau kan zowel de ontvanger als de masseur een verhoogde staat van bewustzijn bereiken, het gevoel van aanwezig zijn in het moment, wat ook met meditatie wordt ervaren.

Techniek

Bij de intuïtieve massage is de houding van de masseur en de gemasseerde zeer belangrijk. Als je de massage ondergaat moet je je ontspannen, maar wel alert zijn en je concentreren op de aanraking. De masseur moet geconcentreerd blijven en jij moet je volle aandacht geven, anders wordt de helende energie, die via de handen wordt doorgegeven, afgezwakt of afgeleid. Als de masseur gecentreerd is, wordt die geleid door zijn intuïtie en merkt hij eerder waar de spanning zich bevind en waar de energiebalans verstoord is. Om de handen geconcentreerd te houden, doen  masseurs bij deze massage vaak hun ogen dicht. Bij de intuïtieve massage ligt er geen beweging vast voor de masseur, maar als hij bij het behandelen van alle delen van het lichaam zijn intuïtie volgt, zullen er geen delen over het hoofd worden gezien.

Wil je een vrijblijvende intake? Klik dan hier

Wat is holistische massagetherapie?

massage behandeling groot

Holistisch komt van het woord Holos dat ‘heel’ betekent. Een holistische massage neemt dan ook de hele mens als uitgangspunt. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent.

Ervaar je spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied dan zal dat zijn weerslag hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam. De balans tussen de delen onderling raakt verstoord en hierdoor kunnen uiteindelijk klachten of zelfs ziekten ontstaan. Bij een holistische massage worden deze klachten gebruikt om inzicht te krijgen in jezelf. Het zijn signalen die je lichaam uitzendt om iets onder de aandacht te brengen wat opgemerkt en gevoeld wil worden. Het is iets wat aan je aandacht, je bewustzijn ontsnapt. Het lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan, maar kan deze ook weer los laten.

Door massage word je aangeraakt en aanraking is een goede manier om dichter bij jezelf te komen. Je krijgt een mogelijkheid om te voelen wat er bij je gebeurt. Door te ervaren wat zich laat zien en daar met aandacht bij te blijven kun je contact maken met datgene wat de klacht je te vertellen heeft. Dit kan verheldering geven waardoor je dichter bij de basis, de oorzaak, van je klacht kan komen. Die ervaringen en inzichten kunnen je helpen om de balans in jezelf te herstellen

Wil je een vrijblijvende intake? Klik dan hier

Vierhanden massage

massage behandeling groot

Het ontvangen van een vierhanden massage is iets heel bijzonders.
Waar je in een twee handen massage met je aandacht de handen kunt volgen en zelfs sturen, zal je bij een vierhanden massage ervaren dat je al meer gaat loslaten en overgeven. Door het liefdevol afstemmen op elkaar als masserend koppel, verbinden we ons met elkaar en met jou. Dat betekent dat er veel liefdesenergie door je heen kan gaan stromen. Het doel is niet het doorkneden van de spieren maar het op integere en subtiele wijze uitnodigen van de energie te laten stromen in je lichaam.

Dat doen we op veel manieren, waarbij speelsheid en lichtheid onze kwaliteiten zijn. Een vierhanden massage moet je gewoon laten gebeuren. We overleggen van tevoren waar je grenzen liggen en waar je open wilt verkennen en ervaren.

Wil je een vrijblijvende intake? Klik dan hier

Praktijk voor innerlijke schoonheid

Bink & Beauty

Boulevard 55

4701EP Roosendaal

Behandelingen op afspraak!
BEL:  06 - 410 797 30
MAIL: info@bink-beauty.nl
 

bel Ilse Bink voor een vrijblijvende intake

Aanbieding

aanbieding massage

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag

09:00-18.00
09:00-18:00
09:00-12:00
09:00-18:00
09:00-18:00
12:00-17:00

Gratis parkeren naast de deur!

facebook Volg me op Facebook

Bink & Beauty praktijk voor innerlijke schoonheid in Roosendaal

adres bink en beauty voedings-gezondheids-detoxcoach in roosendaalIlse Bink
(praktijk voor innerlijke schoonheid)

Boulevard 55
4701EP Roosendaal

afspraak maken bij de bink en beauty schoonheidsspecialiste in dongenBehandelingen op afspraak!
 
bel bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutBEL:  06 - 410 797 30

mail bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutMAIL:info@bink-beauty.nl

Nieuwtjes & Kortingen ?