BEL:  06 - 410 797 30   MAIL:info@bink-beauty.nl ► Neem contact op

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Op zoek naar een sportmassage in Roosendaal?

sportmassage groot

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit!
Dat lukt niet in 1 keer, geef ons de tijd om hier samen met u aan te werken. De kwaliteit van de huid verbeterd en wordt langer in goede toestand gehouden.

"Het grootste kapitaal van de mens is gezondheid van lichaam en geest"

U denkt misschien pas na over een blessure, wanneer u er eentje opgelopen heeft. Maar wist u dat een sportmasseur uw spieren preventief kan masseren, wat de kans op een blessure verkleint en de sportprestaties verhoogt? Als het risico om geblesseerd te raken groot is, kan als extra bescherming of ter ontlasting van een "zwakke schakel" tape of een bandage worden aangelegd.

sportmassageSportmassage is een manier om voor en na een sportprestatie het herstel van de spieren te bevorderen. Naast een goede warming-up is een pre-activiteitsmassage een goede voorbereiding op een prestatie. Net zoals, naast de cooling-down, een post-activiteitsmassage.

Vaak blijven we met spierpijnklachten en blessures onnodig en te lang doorlopen. Hoe klein een blessure of klacht ook lijkt, hij kan spieren, pezen en gewrichten beschadigen, waardoor de klachten verergeren. Vermoeidheid, stijfheid en pijn kunnen u dan belemmeren bij sport en werk. Sportmassage wordt gegeven aan de gezonde sportbeoefenaar om de lichamelijke conditie te bestendigen, te verbeteren en/of eventuele nadelige gevolgen van de sport als vermoeidheid, spierpijn en blessures zoveel mogelijk te voorkomen: de circulatie van het lymfestelsel verbetert, en de verwijdering van afvalstoffen, zoals melkzuurbacteriën, versnelt. Een van de meest belangrijke factoren die de massage beïnvloeden is het tijdstip van de massage ten opzichte van de sportprestatie. Zo onderscheidt men:

Preactiviteitsmassage

voorafgaand aan de sportbeoefening. Het doel is de spieren een betere doorbloeding te geven om de sporter lichamelijk (en ook geestelijk) voor te bereiden op de komende lichaamsinspanning en de kans op blessures te verkleinen.

Interactiviteitsmassage

tussen twee prestaties in, bijvoorbeeld in de rust. Afvalstoffen worden weggewerkt zodat men daarna weer optimaal kan presteren.

Postactiviteitsmassage

na afloop van de prestatie. Tijdens de sportbeoefening ontstaat naast een grotere spierdoorbloeding een grotere vochttoevoer naar de spieren en melkzuurophoping, waardoor spierpijn en spierstijfheid kunnen optreden. Door massage worden de weefsels hersteld en vermoeidheids-, afvalstoffen en vocht afgevoerd, waardoor het herstel wordt bevorderd en eventuele spierpijn wordt voorkomen of sneller weggewerkt.

Passiviteitsmassage

deze wordt toegepast in een trainingsvrije periode met als doel verlies van conditie zoveel mogelijk tegen te gaan.

Preactiviteitsmassage is een stimulerende massage, postactiviteitsmassage zorgt voor complete psychische en lichamelijke ontspanning door een verbeterde doorbloeding, dehydratie (ontwatering) van de spieren, wegwerking van afvalstoffen, verbetering van de stofwisseling en een verbeterde spierfunctie.

De massagetechnieken, die worden toegepast zijn effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen), fricties (cirkelmassages), vibraties (trillingen) en tapotages (hakken, kloppen, slaan). Door de verschillende handgrepen goed te doseren, wordt optimaal effect bereikt.

Deskundige begeleiding door Bink&beauty voor bedrijven en particulieren vergroot de kans op goed herstel en voorkomt verergering van klachten. Ook wordt de kans dat de blessure terug zal komen kleiner.

  • deelmassage nek, rug, schouders
  • deelmassage voor- en achterzijde benen
  • deelmassage borst, buik, voor- en achterzijde armen
  • massage van een enkele spiergroep / behandeling lokale blessure

Prijzen

Gezicht-, hals- en decolleté massage, even ontspannen 25,00
Massage 30 minuten 30,00
Tien ritten kaart (10 x 30 minuten) 250,00
Massage 60 minuten 45,00
Tien ritten kaart (10 x 60 minuten) 400,00
Massage 90 minuten 65,00
Tien ritten kaart (10 x 90 minuten) 600,00


In de door u aangegeven tijd kunt u aangeven welk lichaamsdeel u behandelt wilt hebben.

Op zoek naar een ontspanningsmassage in Roosendaal?

massage groot

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit!
Dat lukt niet in 1 keer, geef ons de tijd om hier samen met u aan te werken. De kwaliteit van de huid verbeterd en wordt langer in goede toestand gehouden.

"Het grootste kapitaal van de mens is gezondheid van lichaam en geest"

De oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen pasten massages toe om gezond te blijven of de gezondheid te herstellen, maar ook ter ontspanning. In India, China en Japan is massage niet weg te denken uit de traditionele geneeskunde en er zijn aanwijzingen dat massage in China al tweeduizend jaar voor het begin van onze jaartelling werd toegepast.

Voor wie is ontspanningsmassage bedoeld?

Voelt u zich wel eens uitgeblust of vermoeid? Heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt. Ook als u verder prima in uw vel zit, kan een massage erg prettig zijn. Massage is kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen en zijn/haar lichaam zo lang mogelijk in optimale conditie wil houden. Waarom zou u uzelf onthouden, wat u uw auto wel gunt? Uw auto is vervangbaar, uw lichaam niet.

Wat doet een ontspanningsmassage met u?

Verbetering van de bloed- en lymfedoorstroming, wat zorgt voor een betere warmteregulatie, de afvoer van overmatig vocht en afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen, een stimulering van de stofwisseling en een verbetering van de spijsvertering. Een (gehele) lichaamsmassage geeft soepele spieren, pezen en gewrichten, warmte, een prettig gevoel en hernieuwde vitaliteit. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. 'spanningshoofdpijn', chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht. Ontspanningsmassage is (preventief) onderhoud voor uw lichaam.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Uw masseur overlegt van tevoren over de gewenste behandeling en accenten hierin. Verder zal de masseur voelen waar de spieren stijf zijn of waar verhardingen zitten en hier extra aandacht aan besteden. De ontspanningsmassage is een volledige of deelmassage direct op de huid, waarbij massageolie gebruikt wordt. Naar keuze wordt een deelmassage gegeven aan:

  • voor- en achterzijde benen + voeten
  • rug + nek + schouders
  • voor -en achterzijde armen + buik + borst

Het is ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren.

Mijn advies?!

Luister naar signalen van uw lichaam als slechte nachtrust, weinig eetlust, weinig energie. Wacht niet tot u echt klachten krijgt: vroegtijdig ingrijpen, voorkomt erger. Als tijdens een preventieve behandeling beginnende klachten worden geconstateerd, kan onmiddellijk worden ingegrepen, waardoor verergering wordt voorkomen. Houd uw lichaam en geest gezond!

Prijzen

Gezicht-, hals- en decolleté massage, even ontspannen 25,00
Massage 30 minuten 30,00
Tien ritten kaart (10 x 30 minuten) 250,00
Massage 60 minuten 45,00
Tien ritten kaart (10 x 60 minuten) 400,00
Massage 90 minuten 65,00
Tien ritten kaart (10 x 90 minuten) 600,00


In de door u aangegeven tijd kunt u aangeven welk lichaamsdeel u behandelt wilt hebben.

Massagesalon Bink & Beauty in Roosendaal

massage behandeling groot

Massage

Het dagelijkse leven vergt steeds meer van ons en daardoor groeit de behoefte aan "wellness": alles wat te maken heeft met ontspanning en welbevinden resulterend in een gezonde geest in een gezond lichaam. Mensen zoeken steeds nieuwe ervaringen om te ontspannen. Deze markt groeit dan ook met 10% per jaar.

De overheid legt steeds meer de verantwoordelijkheid voor het bestrijden van ziekteverzuim bij de werkgever neer. Ziekteverzuim neemt weer toe en is terug op het niveau van voor de invoering van de nieuwe Arbo-wet, zowel bij de particuliere bedrijven als bij de overheid. Langdurig verzuim wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt door RSI en stress en kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks in termen van loon doorbetaald bij ziekte € 4,25 miljard.

Ruim 50% van de beroepsbevolking behoort tot de risicogroep van RSI. Nederland kent de hoogste werkdruk van Europa Meer dan 40% van de beroepsbevolking heeft regelmatig schouder/nek/rugklachten. Het aantal mensen in de WIA in Nederland is het hoogste van Europa; 60% van deze oorzaak is terug te voeren op stress. Oost-Groningen heeft het hoogste percentage arbeidsongeschikten in Nederland.
(Bron: statistiekgegevens CBS/TNO/FNV/ARBO/Nationaal Kompas Volksgezondheid)

Bij Bink & Beauty kunt u door middel van een ontspanningsmassage even heerlijk alle stress van u af laten glijden, en deze maakt plaats voor pure ontspanning en zuivere energie.

Visie

Bink & Beauty is dé topremedie tegen stress en pijnklachten door professioneel gegeven massages in het kader van gezondheidsbevordering, verzuimpreventie en reïntegratie op maat. Een bink&beauty-behandeling is een "broodnodig medicijn". Regelmatige ontspanning door massage werkt namelijk preventief voor uw gezondheid en welzijn en is beslist geen overbodige luxe. Massage is complementair aan gezonde voeding, een juiste houding, een ergonomisch ingerichte werkplek en sporten en bewegen. Ilse Bink wil zinvol werk verrichten en neemt de verantwoordelijkheid voor haar doelen en daarmee voor bevordering van uw welzijn alsmede haar eigen geluk en succes.

Doelstelling

Ilse Bink wil IEDEREEN de kans geven te profiteren van een behandeling. U doet dit op een unieke manier: U bepaalt hoe, wanneer, waar en hoelang u een behandeling wilt ondergaan. Aan de hand van uw klachten en/of wensen, stelt zij samen met u een persoonlijk behandelplan op om uw welzijn te bevorderen. De juiste behandeling is voor iedereen toegankelijk.

Prijzen

Gezicht-, hals- en decolleté massage, even ontspannen 25,00
Massage 30 minuten 30,00
Tien ritten kaart (10 x 30 minuten) 250,00
Massage 60 minuten 45,00
Tien ritten kaart (10 x 60 minuten) 400,00
Massage 90 minuten 65,00
Tien ritten kaart (10 x 90 minuten) 600,00


In de door u aangegeven tijd kunt u aangeven welk lichaamsdeel u behandelt wilt hebben.

Praktijk voor innerlijke schoonheid

Bink & Beauty

Boulevard 55

4701EP Roosendaal

Behandelingen op afspraak!
BEL:  06 - 410 797 30
MAIL: info@bink-beauty.nl
 

bel Ilse Bink voor een vrijblijvende intake

Bekijk uw saldo

Bekijk je saldo van de klantenkaart. Klik daarvoor hieronder:

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag 
Vrijdag
Zaterdag

09:00-18.00
09:00-18:00
09:00-12:00
09:00-18:00
09:00-18:00
12:00-17:00

Gratis parkeren naast de deur!

facebook Volg me op Facebook

Bink & Beauty praktijk voor innerlijke schoonheid in Roosendaal

adres bink en beauty voedings-gezondheids-detoxcoach in roosendaalIlse Bink
(praktijk voor innerlijke schoonheid)

Boulevard 55
4701EP Roosendaal

afspraak maken bij de bink en beauty schoonheidsspecialiste in dongenBehandelingen op afspraak!
 
bel bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutBEL:  06 - 410 797 30

mail bink en beauty schoonheidssalon in dongen bij oosterhoutMAIL:info@bink-beauty.nl

Nieuwtjes & Kortingen ?